Najnovšie recenzie zo sekcie Prestieranie
- Nádherné prestieranie
- Veľmi kvalitný materiál, farby, aj vypracovanie.
- Úžasný vianočný motív
- Bude to ozdoba stola
Veľmi krásne a kvalitné prestieranie. Motív je nádherný, veľmi sviatočný, vianočný. Vysoká kvalita vypracovania. Krásne farby. Nákup tohoto krásneho produkt veľmi odporúčam aj ostatným zákazníkom, za mňa je to absolútna spokojnosť! Ďakujem Vám veľmi pekne za za tento nádherný produkt, už teraz sa teším na Vaše ďaľšie krásne výrobky.
- Korkové podložky, aby slúžili svojmu účelu, majú byť hrubšie, tak 0,8 - 1 cm. Toto sú "karlovarské oplátky", tenké 2 mm, nanič. Navyše sú nafotené tak, že vyzerajú hrubšie, je možné, že na fotke sú podložky iné, hrubšie, čo je potom zavádzanie zákazníka.
- Super kvalita krasne
troška tenké
Krasne
- spokojnosť, pekne ukáže na stole
- kvalitné prestieranie
- umývateľné
Veľmi praktické aj pekné. Rozmer taktiež vyhovuje.
Toto prestieranie mi veľmi vyhovuje rozmerovo aj farebne. Prijala by som ho v rôznych farbách. Trebárs tmavo červené, tmavohnedé, smotanové.
vyzeraju kvalitne,posunute dalej ako darcek,neviem posudit
- Dobrá kvalita
- Pekná farba
Pekný motív, dobrá kvalita, objednala som už 2 krát, po roku užívania v kuchyni farby trochu vybledli.
Pekne farby, deti zaujali, kvalita ok
Veľmi kvalitná práca, krásny,praktický estetický doplnok stolovania!
- praktické prestieranie, stačí oplachnut a utriet utierkou
- Pekné, kvalitné
dobrá podložka
Maličká podložka pod pohár, veľmi pekná a dosť hrubá.
- 6 ks v balení
Super,super a este raz super prestieranie.Je neskutocne krasne,privitala by som aj ine,napr.ruzove aby to bola suprava.Vyborne sa zehli a vyzera krasne na stolikoch.Dakujem VAM.Anka
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »